Iti place sa lucrezi cu tinerii si sa dezvolti proiecte impreuna cu acestia?
Esti interesat de cum va arata Bucurestiul in urmatorii ani si cum poti tu contribui?

Atunci hai in Kartier!

Ne propunem sa aducem impreuna 14 lucratori de tineret, cu sprijinul carora sa construim 7 retele informale de voluntari la nivelul cartierelor bucurestene.
Noi credem ca tinerii locuitori în cartierele bucureștene și la periferia orașului pot fi și creatori de cultură și acțiuni civice/comunitare locale, nu doar consumatori, și nu doar în centrul orașului, unde se concentrează majoritatea activităților și proiectelor. Pentru asta este nevoie de voluntari care să poată fi implicați în activități și proiecte comunitare gândite pentru și alături de ei.

Cei 14 lucrători de tineret vor lucra alaturi de 70 de voluntari și vor realiza impreuna 7 inițiative de tineret organizate în comunitățile lor.

Ce urmeaza? Ne propunem sa selectam 14 lucratori de tineret entuziasti, alaturi de care sa planificam urmatoarele etape.
Cand? 27 – 31 august la Costinesti (masa, cazarea si materialele educationale sunt incluse)
Ce trebuie sa faci? Completeaza formularul de pe: www.tineriibucuresteni.ro/kartier. Lista finala a celor 14 tineri selectati va fi anuntata pe 23 august. Singurele condiții pentru inscriere este să ai între 18 și 35 de ani si sa iti placa sa lucrezi cu tinerii.