Scopul proiectului ” Kartier!-Reteaua voluntarilor din cartierele bucurestene si judetul Ilfov” este dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și a spiritului de inițiativă pentru un număr de minimum 70 de tineri din cartierele bucureștene și din județul Ilfov cu scopul de a-i motiva în vederea implicării în proiecte locale și de a facilita inserția ulterioară a acestora pe piața muncii.

Ideea proiectului a pornit de la faptul că tinerii locuitori în cartierele bucureștene și în afara orașului pot fi și creatori de cultură și acțiuni civice/comunitare locale, nu doar consumatori, și nu doar în centrul orașului, unde se concentrează majoritatea activităților și proiectelor. Problema identificată este lipsa unei rețele de voluntari la nivelul cartierelor bucureștene și la nivelul județului Ilfov, voluntari care să poată fi implicați în activități și proiecte comunitare gândite pentru și alături de ei.

Cei 70 de participanți vor fi formați și ghidați de 14 lucrători de tineret (care la rândul lor trec printr-un proces de formare) și vor realiza minim 7 inițiative de tineret organizate în communitățile lor. Tot proiectul mizează pe rezultatele învățării experențiale (learning by doing).

Proiectul se va derula în perioada 1 august – 1 noiembrie în București. Trainingul pentru lucrătorii de tineret se va desfășura în Costinesti in perioada 27-31 august (cazarea si masa fiind incluse).

Vrei sa devii lucrator de tineret?
Completeaza formularul de mai jos!

Lista finala a celor selectati va fi anuntata pe 23 august.

Singura condiție pentru inscriere este să ai între 18 și 35 de ani.